En glassig tur genom Skåne

Jag är en riktig cruiser, jag älskar att ligga på vägarna när solen skiner, att vara på väg någonstans och att ha ett mål med resan. Jag och min tjej åker ofta ut och åker på helgerna. På vardagarna också i och för sig, det är kul att göra det nu när det har varit så jäkla bra väder. Då vill man hitta på något när man kommer hem från jobbet, speciellt eftersom vi bor i lägenhet och inte riktigt kan gå ut på samma sätt. Vi har en fransk balkong som vi kan öppna upp men det känns inte riktigt tillräckligt. Så i helgen drog vi ut på en utflykt i Skåne, vi åkte Ängelholm, Båstad och Laholm. Vi stannade till på vägen och tog en fika i Laholm och i Båstad la vi oss på stranden i hamnen i någon timma innan vi åkte vidare. Men när vi skulle åka vidare så startade inte bilen. Jag blev riktigt snopen. Från en gubbe som gick förbi fick jag ett nummer till en bilverkstad som hette Enox Bilservice i Båstad. Jag ringde dem och de kom ner och hämtade bilen och förde den tillsammans med oss till bilverkstaden. Det är aldrig kul att ta bilen till en bilverkstad så jag var lite nervös over vad de skulle säga. Men de tog en titt, öppnade huven, hämtade några verktyg och stängde huven tio minuter senare och rullade ut den ur verkstaden. Jag förstod aldrig riktigt vad som var problemet men jag förstod att de på Enox Bilservice i Båstad var extremt duktiga. Under tiden de mekade med bilen så snackade vi med en av mekanikerna och han sa att de får in bilar då och då med liknande problem och att det kan påverkas av värmen ute. Tydligen så var de aktiva i Ängelholm, Laholm och Båstad, precis i de orter som vi kört igenom. Vi tackade därefter för oss och begav oss hemåt för att fixa middag. I helgen hade vi tänkt ta en sväng till Varberg, nu ska tändningsproblemet inte inträffa igen i alla fall.