Trollkarl i Västerås

Hej allihop och välkomna hit. Kul att ni tittade förbi för att läsa lite mer om allt som hör till musik- och nöjesvärlden. Idag tänkte jag berätta lite för er om något som hände mig ganska nyligen. Som ni säkert vet så har jag två barn, och i helgen hade ett av dem födelsedagskalas och alla hennes vänner var bjudna hem till oss. Som underhållning hade vi hittat och bokat in en trollkarl här i Västerås som skulle komma och uppträda för oss, och jag skulle ljuga om jag sa att det blev något annat än total succé.

Denna professionella trollkarl hade en fantastisk utstrålning och var mycket skicklig på alla sina trick. Barnen älskade honom, dels på grund av faktumet att han var en trollkarl i Västerås, men även för att han visste precis hur han skulle hantera barnen på allra bästa sätt. Jag är helt säker på att detta är en upplevelse som mina barn sent kommer glömma, eftersom de aldrig tidigare har upplevt något som liknar denna fantastiska show som trollkarlen i Västerås hade förberett. Om någon annan är intresserad av att boka in en trollkarl på någon form av tillställning tycker jag att ni ska höra av er till JG Magic snarast, speciellt om ni bor i Uppsala, Skärholmen, Lidingö, Västerås eller Örebro med omnejd. Ni kommer få en upplevelse som passar för både stora och små, och som är så underhållande att ni inte kan rå för att flera gånger brista ut i ett skratt. Kommentera gärna och berätta om ni har någon erfarenhet av en trollkarl, för det skulle vara så kul att läsa om det också.